Evo koja 3 znaka očekuje čarobna romansa: Njih do 27. januara očekuje prava magija ljubavi
Foto: Ilustracija

Evo koja 3 znaka očekuje čarobna romansa: Njih do 27. januara očekuje prava magija ljubavi

Najbolji pečat ljubavi sudbina će u narednim danima ostaviti ovim znakovima Zodijaka. Od 17. do 27. januara očekuje vas prava magija ljubavi.

Bez obzira na godine, starost, pol ili ambicije, ljubav je ta koja nas uvijek može promijeniti i učiniti da srce počne da kuca potpuno drugačijim ritmom.

Postoje osobe koje vješto znaju kako da kontrolišu osjećanja i ne dopuštaju da emocije nadvladaju razum. Ali, ponekad se pojavi tako jaka strast, privlačnost i iskra ljubavi koju je nemoguće zanemariti.

Od 17. do 27. januara očekuje vas prava magija ljubavi. Zvijezde ispunjavaju romantične želje pa je zato važno da u narednih 10 dana razmislite kakvu ljubav želite – olujnu i brzu poput planinske rijeke ili mirnu poput netaknutog jezera.

Najbolji pečat ljubavi sudbina će u narednim danima ostaviti na sljedeća tri znaka Zodijaka:

Rak

Očekuje vas povratak ljubavi iz prošlosti. To je osoba koju ste izgubili u ranoj mladosti, a o kojoj nikada niste prestali da maštate. Slučajni susret ponovo će suočiti vaša usamljena srca i shvatićete da je rastanak bila samo glupa ideja koju treba što prije ispraviti.

U početku bićete malo nesigurni, ali shvatićete da vrijeme između vas nije stvorilo distancu. Uživajte u čarima ljubavi.

Strijelac

Očekuje vas potpuno nova ljubav, a s njom i život prepun iskušenja i avantura. Veseli i aktivni Strijelci dobiće novi val romantične pozitivne energije. Nova veza će se brzo razvijati i odgovaraće vam tok u kojem se kreće.

Ova romansa možda ne obećava da će trajati vječno, ali vi potpuno uživate u njoj. Prepustite se i otkrijte neke nove iskre ljubavi i strasti.

Bik

Bikove očekuje ljubav dubokih osjećanja. Poput onih u klasicima književnosti, ova ljubav će biti čista, “staromodna”, predana i ispunjena najljepšim emocijama. Potpuno razumijete partnera, njegove potrebe, planove, želje.

Zajedno kreirate najpovoljnije prognoze vaše budućnosti. Moguće je da ćete svoju srodnu dušu upoznati preko članova porodice ili prijatelja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.