SNP: Da li su opštini Kolašin zaista potrebna četiri sekretarijata, menadžer, dva potpredsjednika?
SNP

SNP: Da li su opštini Kolašin zaista potrebna četiri sekretarijata, menadžer, dva potpredsjednika?

"Kako saznajemo u medijima, Opština Kolašin namjerava da zaposli još 31 lice. Navodno, Vlada je dala saglasnost za nova radna mjesta.Postavlja se pitanje da li su opštini Kolašin zaista potrebna četiri sekretarijata, menadžer, dva potpredsjednika? Ako jesu, molimo aktuelne vlastodršce da nam prezentuju rezultate njihovog (ne)rada, odnosno, predstave nam čime su doprinijeli napredovanju lokalne samouprave?",navodi Odbor SNP-a Kolašin.

 Odgovor je dodaju poznat.

"Osim što je broj partijskih uhljeba na grbači građana Kolašina porastao, rezultata nema", kažu iz SNP-a Kolašin.

Dodaju da je nejasno kako je Vlada dala saglasnost za zapošljavanje načelnika Komunalne policije, kada prethodni još nije pravosnažno razriješen, a sadašnji ne ispunjava uslove za to radno mjesto.

"O manipulacijama kojima ste se služili u tom slučaju već smo ranije upoznavali građane Kolašina. Većina ostalih službenika i namještenika takođe ne ispunjava potrebne uslove. Jasno je da lokalna vlast ovime neće završiti sa neodgovornim ponašanjem, ali njihove namjere takođe sve bolje čitaju građani Kolašina, koji će vrlo brzo donijeti svoj sud", navodi se u saopštenju SNP-a Kolašin.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.