Crna Gora pobijedila Njemačku, protiv Turske u ponedjeljak
Foto:wpolo.me

Evropsko prvenstvo

Crna Gora pobijedila Njemačku, protiv Turske u ponedjeljak

Vaterpolisti Crne Gore osvojili su drugo mjesto u grupi A na Evropskom prvenstvu.

"Ajkule" su u posljednjem kolu bile bolje od Njemačke 10:3 pa će imati lakši put do četvrtfinala, rival u osmini biće selekcija Turske u ponedjeljak.

Grupu smo završili još sa trijumfom nad Slovačkom 15:4 i porazom od Hrvatske 11:10. Ukoliko savladamo Tursku ispunićemo glavni cilj a to je plasman na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

Dvostruki strijelci u crnogorskoj selekciji bili su Aleksandar Ivović, Dragan Drašković, Vladan Spajić i Đuro Radović, dok su po gol postigli Marko Petković i Bogdan Đurđić. U njemačkoj selekciji Lukas Gilen postigao je dva gola.

Utakmica Crna Gora - Turska igra se u ponedjeljak od 14 sati i 30 minuta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.