Petar Strugar prvi put o vezi sa pjevačicom: Za to ne postoji pravilnik

Petar Strugar prvi put o vezi sa pjevačicom: Za to ne postoji pravilnik

Milica Todorović i Petar Strugar već nekoliko mjeseci uživaju u ljubavi. Na samom početku, pjevačica i glumac krili su svoju romansu, a kada se za nju saznalo takođe su ćutali, ne želeći da otkrivaju mnogo, piše Kurir.

Međutim, kada je Petar po prvi put riješio da otkrije malo više detalja, istakao je kako "za takve stvari ne postoji pravilnik", ali "da se nešto desilo - desilo se".

"Iskreno, da postoji formula i pravilnik za te stvari, neko bi to dosad otkrio. Pravila nema, formula ne postoji. Šta je tačno uticalo, ne umijem da vam odgovorim ali da se nešto desilo, desilo se. Pored svega navedenog, dodao bih još mnogo stvari koje su sigurno uticale, ali o tome ćemo neki drugi put", rekao je Petar, piše Kurir.

On i Milica su se, inače, upoznali u konjičkom klubu kada joj je on pozajmio konja za snimanje novog spota. Pjevačica je tamo sada redovan gost.

Petar koristi svaku priliku da se od posla i brzog gradskog života odmori u prirodi i sa životinjama.

On iz braka sa koleginicom Ivanom Nikolić ima sina Zarija, a oboje su njegovom odrastanju u potpunosti posvećeni.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.