KCCG: Aparat za magnetnu u kvaru,molimo pacijente za razumijevanje

KCCG: Aparat za magnetnu u kvaru,molimo pacijente za razumijevanje

U Centru za radiološku dijagnostiku Kliničkog centra Crne Gore trenutno nije u funkciji aparat za magnetnu rezonancu (MR).

"Ovlašćeni serviser radi na otklanjanju kvara, tako da se očekuje da aparat bude u funkciji u što kraćem vremenskom periodu", saopšteno je iz Kliničkog centra Crne Gore.

I pored kvara, kako dodaju medicinski timovi Centra za radiološku dijagnostiku su dodatno angažovani, tako da će svi pacijenti kojima je propisan ovaj vid dijagnostike dobiti na
vrijeme zdravstvenu uslugu, jer KCCG obavlja rad do kasnih večernjih časova.

"Nažalost, u pitanju su tehnički problemi, koji se dešavaju i očekivani su kada se radi sa ovako sofisticiranom medicinskom opremom.

Molimo pacijente za razumijevanje i strpljenje zbog eventualnog čekanja na MR preglede", poručuju iz KCCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.