Osumnjičen da je za tri mjeseca počinio 10 krađa, krao nakit, novac, kompjutere..
ilustracija

Podgorica

Osumnjičen da je za tri mjeseca počinio 10 krađa, krao nakit, novac, kompjutere..

40-godišnji V.V. iz Podgorice uhapšena je zbog sumnje da je počinio deset krađa u tom gradu.

Policija je u Podgorici rasvijetlila 10 teških krađa počinjenih u periodu od početka novembra 2019. do januara 2020. godine, a na štetu više fizičkih lica iz Podgorice, saopštila je Uprava policije.

"Prikupljeni su materijalni dokazi koji ukazuju na sumnju da je V.V. (40) iz Podgorice u navedenom periodu počinio 10 teških krađa, na način što je vršio provale u stanove odakle je otuđivao nakit, novac, kompjutere i druge lične stvari.", kaže se u saopštenju.

Protiv V.V. podnijeta je, kako se dodaje, krivična prijava nadležnom tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio  krivično djelo teška krađa u produženom trajanju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.