Bazen u sklopu SC “Morača” nakon generalnog čišćenja sjutra počinje sa radom

Bazen u sklopu SC “Morača” nakon generalnog čišćenja sjutra počinje sa radom

Natkriveni vaterpolo bazen u sklopu SC “Morača” koji je zbog održavanje i generalnog čišćenja od 1.januara bio van funkcije, sjutra će ponovo početi da pruža usluge korisnicima u skladu sa dnevnim rasporedom rada i kućnim redom na bazenima.

U prethodnim danima se pristupilo  kompletnom čišćenju školjke bazena, plaže bazena, svlačionica i ostalih sadržaja na zatvorenom vaterpolo bazenu u cilju što kvalitetnije pripreme za rad u narednom periodu. Sve aktivnosti su sprovedene na osnovu Pravilnika o sanitarno – tehničkim i higijenskim uslovima, kao i uslovima za zdravstvenu ispravnost vode za rekreativne potrebe i druge vode od  javno – zdravstvenog interesa i Odluke o obaveznoj primjeni standarda i tehnološkom režimu rada na Gradskim bazenima, saopšteno je iz Sportskih objekata.

Takođe, završeni su radovi na kontroli ispravnosti i funkcionalnosti rada svih sistema za grijanje i klimatizaciju kao i kontrolu rada sistema u filterskoj stanici ali i higijensko krečenje i uređenje svih prostorija na zatvorenom vaterpolo bazenu.

Podsjećaju, da je ulaz na bazen besplatan za djecu do pet godina u pratnji roditelja, a za djecu starosti od 5 do 12 godina cijena iznosi 1 euro, dok odrasle osobe za sat korišćenja bazena plaćaju 2,5 eura.

Vikend karta, koja uključuje dva ulaza po jedan sat, iznosi 4 eura, mjesečni paket od 10 ulaza po jedan sat košta 20 eura, mjesečni paket od 15 ulaza 25 eura, paket od 30 ulaza tokom jednog mjeseca u trajanju sat vremena biće 45 eura, dok će 60 ulaza na mjesečnom nivou koštati 90 eura.

Cijena karte za 30 ulaza u trajanju od jednog sata za osobe sa invaliditetom iznosi 15 eura.

Početkom prošle godine Sportski objekti su u rad pustili sistem elektronske prodaje ulaznica i kontrole ulazaka na gradske bazene, koji podrazumijeva prodaju kodiranih ulaznica svim zainteresovanim građanima i korisnicima škole plivanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.