Pao sistem za prodaju karata u ŽPCG, zaposleni u Službi informatike na bolovanju
Ilustracija

Pao sistem za prodaju karata u ŽPCG, zaposleni u Službi informatike na bolovanju

Sistem za prodaju voznih karata u Željezničkom prevozu juče je pao, a svi zaposleni u Službi informatike pošli su na bolovanje, potvrđeno je juče za Dan iz tog preduzeća.

Zbog pada sistema, službenici su putnicima pisali karte i za lokalni i za međunarodni saobraćaj.

Prema nezvaničnim informacijama Dana, svi zaposleni iz Službe informatike pošli su na bolovanje, jer ih je menadžment navodno "zlostavljao", što su iz ŽPCG demantovali.

“Pretpostavljamo da je postojao razlog zbog kojeg ih je doktor uputio na bolovanje. Menadžment nije 'zlostavljao' nijednog zaposlenog u preduzeću, dok je na posljednjoj sjednici odbora direktora rukovodilac Službe za informatiku i razvoj dobio odgovore od članova odbora direktora na sva postavljena pitanja”, kazali su iz tog državnog preduzeća.

Juče su saopštili da su otežani uslovi za prodaju karata, ali da se ona obavlja.

“Trenutno pišemo vozne karte, a problem informacionog sistema ćemo riješiti angažovanjem stručnog lica izvan preduzeća. Karte se pišu i za međunarodni saobraćaj”, naveli su iz ŽPCG.

Predsjednik Odbora direktora ŽPCG je Eldin Mučević, dok su članovi Valjon Mehmedović, Nevenka Garović, Marko Zečević i Draženka Simović.

ŽPCG je treći kvartal završila sa minusom od 62 hiljade eura, što je 13 puta manje nego za devet mjeseci 2018. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.