Rožaje: Pronađena droga, jedna osoba lišena slobode
Foto: Ilustracija

Uprava policije

Rožaje: Pronađena droga, jedna osoba lišena slobode

Postupajući po operativnom saznanju službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su izvršili kontrolu lica A.Š. (25) i A.B. (33).

"Ovom prilikom kod A.Š. pronađeno je i oduzeto jedno pvc pakovanje sa sadržajem biljne materije zelene boje nalik na opojnu drogu marihuanu od oko 50,3 grama, dok je kod A.B. pronađen jedan najlonski zamotuljak sa istim sadržajem od oko 15,8 grama", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodajući da kriminalistička obrada ukazuje na sumnju da je A.Š. opojnu drogu koristio za tzv. uličnu prodaju.

"Sa navedenim je upoznat nadležni tužilac koji je naložio da se lice A.Š. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Pronađena biljna materija će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru Danilovgrad", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.