Savjet mladih DPS: Koliću još niko nije javio da Demokrata više nema
Savjet mladih DPS CG

Savjet mladih DPS: Koliću još niko nije javio da Demokrata više nema

Bečić bi morao pod hitno da se oglasi. Ili makar da promijeni spikera. Možda da proba s Pavićevićem umjesto Kolića, čija saopštenja ne čita više niko ni u Bijelom Polju, kazali su iz Savjeta mladih DPS Crne Gore.

"Umjesto što opsesivno prebrojavaju naše članove koji učestvuju u šetnjama, a kojih prema njihovim procjenama ima duplo više nego što Demokrate imaju birača, bolje bi im bilo da su brojali svoje članove koji su se vratili DF-u, ili one što su prešli kod nas, pročitavši njihove prevare. Brisel ih je otkačio, Beograd ih ne uzima za ozbiljno, Front ih je pregazio, Crkva ih ignoriše. Demokrata ustvari više nema, samo što Koliću niko nije javio", kazali su iz Savjeta maladih DPS-a.

Ističući da od "elitnog" petog bataljona postadoše šesti, sedmi ešalon branitelja velike Srbije.

Dodajući da još jedino Bogdanović igra pasians protiv stare pisaće mašine koju je u SNP-u svojevremeno zadužio "na revers".

"Moraće pod hitno nešto da mijenjaju. Ne postaje se lider opozicije u Crnoj Gori šetajući, i držeći se za ruke. Danas su u modi vojvode i vladike, a ne replika bratstva i jedinstva u jeftinoj interpretaciji prebjeglih iz DPS-a.Čime ćete pred Vučića? Čime pred Dačića? Teško da ćete ih impresionirati crvenim kravatama i bombonama od kokosa. Jedino da Kolić stavi šajkaču, jer više ne pomaže ni da se Bečić ponovo ogrne trobojkom? Kolege iz Fronta ih sigurno mogu posavjetovati, u ime starih dana u SNP-u, kako da i oni zavrijede makar pohvalu od nekog nižerazrednog srpskog zvaničnika. Ali, bojati se da je za to kasno. Kamoli za sablju, koja je tako - tamo daleko", zaključili su iz Savjeta mladih DPS.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.