Arijana Grande nastupa na dodjeli Gremi nagrada
Arijana Grande

Arijana Grande nastupa na dodjeli Gremi nagrada

Pjevačica Arijana Grande vraća se dodjeli Gremija nakon prošlogodišnjeg spora oko nastupa.

Pjevačica koja izvodi hit "Thank U, Next" je na svojim nalozima na društvenim mrežama objavila da će 26. januara nastupiti na 62. dodjeli prestižnih muzičkih nagrada.

Ubrzo nakon toga, ova informacija je potvrđena i na službenom nalogu Gremija na Instagramu.

Aerosmit, Ližo i Bili Ajliš su samo neki od izvođača koji će ove godine nastupiti na dodjeli Gremija rame uz rame s Arijanom Grande, prenosi CNN.

Zbog spora sa producentima, popularna pjeva;ica prošle godine nije nastupala niti prisustvovala ovoj manifestaciji.

Izvor blizak pjevačici rekao je za CNN u to vrijeme da su producenti koji su zaduženi za realizaciju dodjela nagrada u početku odbili izbor Grande da izvede pesmu "7 Rings", da bi se kasnije složili pod uslovom da izaberu njenu drugu pjesmu.

Ova 26-godišnja pop zvijezda nominovana je u pet kategorija, a njen nastup na ovom događaju uslijediće neposredno nakon što je objavila svoj koncertni album "k byee for now (swt live)" te nakon što je okončala svoju Sweetener World turneju u Los Anđelesu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.