I najmlađi sugrađani u Ulici Serdara Jola Piletića dobili novo igralište
Foto: Glavni grad Podgorica

Glavni grad Podgorica

I najmlađi sugrađani u Ulici Serdara Jola Piletića dobili novo igralište

Glavni grad je prošle godine uložio blizu 136.000 eura u izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih dječjih igrališta.

Zajedničkim snagama gradska uprava i gradska preuzeća izgradili su, odnosno rekonstruisali šest dječjih igrališta u različitim djelovima grada.

"U Ulici Serdara Jola Piletića izgrađeno je dječje igralište, opremljeno bezbjednom podlogom da bi se djeca bezbrižno igrala, kao i adekvatnim spravama. Radovi koji su prethodili postavljanju tartana i dječjeg mobilijara su takođe značajni – od obilježavanja površine, preko skidanja površinskog sloja, stavljanja ivičnjaka, betoniranja, tamponiranja itd. Pored toga, izgradnju ovog, kao i svih drugih igrališta pratila je i ugradnja parkovskog mobilijara, postavljanje klupa, a sva igrališta su oplemenjea i određenim vrstama stabala", navodi se u saopštenju Glavnog grada.

0011030x692

Na istoj lokaciji ugrađene su i sprave za vježbanje na otvorenom.a

Kako su kazali iz Glavnog grada, vrijednost igrališta u Ulici Serdara Jola Piletića je blizu 20.000 eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.