Mis Belgije pala na sceni, kroz rukav joj ispao grudnjak!(VIDEO)
Foto: Screenshot

Mis Belgije pala na sceni, kroz rukav joj ispao grudnjak!(VIDEO)

Nova misica Belgije za 2020. godinu Kalin Van Ojtsel (23) je izgubila ravnotežu i pala dok je šetala na pozornici na takmičenju u subotu.

Prilikom pada grudnjak joj je ispao kroz rukav. Kalin se nije obeshrabrila već je ustala i nastavila da hoda s osmijehom, zbog čega je dobila brojne komplimente na društvenim mrežama.

- Samo sam morala da ustanem, kao što često morate u životu - rekla je Kalin nakon što se snimak proširio društvenim mrežama.

Kalin je bila favorit subotnjeg takmičenja i opravdala je svoju ulogu usprkos padu. Misica koja je vlasnica diplome prava proglašena je pobjednicom, a titulu je naslijedila od Elene Kastro Suarez.

- Moj san se ostvario. Teško mi je i da povjerujem, ali ja sam vaša Mis Belgije 2020. Jako sam srećna, oduševljena i zahvalna. Hvala svima koji su me podržali na putu do krune. Toliko sam motivisana da započnem ovu godinu kao misica. Ne mogu da vam opišem osjećaj. Daću sve od sebe da budem što bolja. Vjerujte u sebe i nikad ne odustajte - napisala je Kalin na društvenim mrežama.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.