Anela Nurković najbolji student Biotehničkog fakulteta

Za studijsku 2019/20. godinu

Anela Nurković najbolji student Biotehničkog fakulteta

Studentkinja Biotehničkog fakulteta Univerziteta Crne Gore, na smjeru Mediteransko voćarstvo, Anela Nurković (9.89) proglašena je za najboljeg studenta svog fakulteta za tekuću studijsku godinu 2019/20.

Anela kaže da je čast biti odabran za najboljeg studenta svog fakulteta, te da ova nagrada predstavlja potvrdu da se dosadašnji rad i trud isplatio i podstiče je da neprestano radi na sebi i svom profesionalnom usavršavanju.

„Biotehnički fakultet Univerziteta Crne Gore nudi veliki broj aktivnosti koje se tiču praktičnog rada. Sve što sam teorijski savladala mogu sada i praktično da primijenim, a to će mi značajno pomoći u budućnosti“, kazala je ona.

Kaže da je za postizanje navedenog uspjeha uložila mnogo vremena, rada, truda i posvećenosti, ali je uspjela da uz dobru organizaciju uskladi obaveze koje se tiču fakulteta, kao i one koje su usmjerene na druge aktivnosti.

Anela navodi da će nakon završetka Osnovnih studija, svoje školovanje i dalje profesionalno usavršavanje nastaviti na Univerzitetu Crne Gore.

Budućim generacijama je poručila da rade na sebi i svom obrazovanju, izvršavaju svoje obaveze na vrijeme i studije neće biti teške.

„Cilj je da steknete potrebna znanja i vještine tako da znate da radite vaš budući posao“, kazala je Anela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.