ASTRO: Ovo će biti najgori dani u 2020. godini, današnji dan na listi
ilustracija

ASTRO: Ovo će biti najgori dani u 2020. godini, današnji dan na listi

Godina koja je pred nama biće veoma zanimljiva i uzbzdljiva, ako je suditi po predviđanjima astrologa.

Tri puta će Merkur biti retrogradan, a mnoga susretanja i preklapanja planeta donose i brojne nevolje. Pripremite se za dane koji dolaze i naoružajte se strpljenjem. I nekom flašom vina, jer ne može da vam škodi.

12. januar – Merkur, Saturn i Pluton u Jarcu

Ovo poravnanje pada tačno posle pomračenja Mjeseca 10. januara i donosi mnogo drame na samom početku godine. Možda ćemo biti uhvaćeni na djelu, u ljubavnom trouglu, ili nekoj svađi.

23. mart – Mars i Pluton u Jarcu

Pripremite se da budete opsjednuti ostvarenjem vaših ciljeva, ma kakvi oni bili. To će nažalost značiti da ćete morati da stanete na žulj nekome od kolega ili prijatelja. Biće i nekih trzavica u ljubavnim vezama. Imaćete neki čudan vajb koji će vas gurati naprijed, a to i nije uvijek tako loše.

31. mart – Mars i Saturn u Vodoliji

Energija u ovom periodu činiće nas odlučnijim ne samo da osvojimo svijet već i da nametnemo drugima naše mišljenje i vjerovanja. Možda bi bilo bolje da se toga dan držimo podalje od društvenih mreža.

13. jun – Mars i Neptun u Ribama

Kada se planeta akije Mars i nestalan Neptun nađu zajedno, oni jedan drugome potiru energiju. Jedan drugome mutiraju kosmičku energiju, pa će nas učiniti nespremnim na neke reakcije i natjerati nas da stanemo u jedno mjesto bez mogućnosti da se krećemo u bilo kom pravcu. Očekujte zastoj na svim poljima ovoga dana.

13. avgust, 9. oktobar i 23. decembar – Mars u Ovnu susreće Plutona u Jarcu

Kako Mars postaje retrogradan na jesen 2020. imaćemo tu nesreću da se susretnemo sa ovom energijom tri puta ove godine. Može da se desi da budemo ekstremno sebični i na poslu, ali i u krevetu.

21. decembar – Jupiter i Saturn u Vodoliji

Ovakav tranzit dešava se jednom u 19 godina. Ujedinjene, ove planete stvaraju prirodnu ambivalentnost kada djeluju zajedno. Čine nas nesigurnima kada je u pitanju naša budućnost i stvaraju tenziju u partnerskim odnosima.

31. decembar – Venera u Strelcu sa južnom polovinom Meseca

Izgubićemo se u ljubavi. Ovaj položaj planeta učiniće da se osjećamo bolesni od ljubavi i finansijski nestabilni, piše Cosmopolitan. Bićemo zaglavljeni u prošlosti i vjerovatno ćemo tugovati za nekim od bivših partnera, a možda ćemo i napraviti nekoliko finansijskih grešaka i obavezati se pogrešnoj osobi.

Sada kada imamo ove dane pred sobom možemo da isplaniramo unaprijed koji dan ćemo prespavati ili se javiti na poslu da smo bolesni, prenosi Super Žena.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.