Kiša potopila Dubai: Mnogi putevi i tuneli poplavljeni, otkazani letovi (VIDEO)
Foto: Screenshot

Kiša potopila Dubai: Mnogi putevi i tuneli poplavljeni, otkazani letovi (VIDEO)

Obilne padavine izazvale su poplave u Ujedinjinim Arapskim Emiratima. Mnogi putevi i tuneli su poplavljeni, dok je aerodrom u Dubaiju odložio i otkazao letove.

Kiša je u Dubaiju padala deset sati u petak i rano u subotu. Tokom samo jednog sata palo je 150 milimetara kiše, dok je uobičajeno da u cijelom januaru padne prosječno deset milimetara, navodi lokalni Nešenel.

Putevi i tuneli u djelovima Dubaija i Abu Dabija su pod vodom, dok je "Dubai internešenal", jedan od najprometnijih aerodroma na svijetu, otkazao, preusmjerio i odložio letove.

 

Letovi će vjerovatno biti odloženi tokom cijelog dana, a neki su otkazani ili preusmjereni na obližnji aerodrom El Maktum, saopštio je aerodrom "Dubai internešenal", prenosi Rojters.

Na video-snimcima i slikama objavljenim na društvenim mrežama vidi se da je dio piste pod vodom.

Aerodrom u Dubaiju je baza avio-kompanija "Emirejts" i "Flajdubai".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.