Događaj koji je uznemirio Nikšićane: Rasvijetljeno krivično djelo počinjeno prije 10 godina
ilustracija

Razbojništvo u pokušaju, uhapšen 30-godišnji Podgoričanin

Događaj koji je uznemirio Nikšićane: Rasvijetljeno krivično djelo počinjeno prije 10 godina

Nikšićka policija je rasvijetlila krivično djelo razbojništvo u pokušaju koje je počinjeno prije deset godina na štetu preduzeća „Neckom“ iz Nikšića kada je pretučen i vezan stražar a kancelarije ispreturane.

Proaktivnim radom policije rasvijetljno još jedno krivično djelo iz prethodnog perioda.

"Nikšićka policija je rasvijetlila krivično djelo razbojništvo u pokušaju koje je počinjeno prije deset godina na štetu preduzeća „Neckom“ iz Nikšića. Zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo slobode je lišen M.I. (30) iz Podgorice, koji će biti uz krivičnu prijavu priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilšatvu u Podgorici.", saopštila je Uprava policije.

M.I. je, kako se sumnja, 24. agvusta 2009. godine sa još dva za sada nepoznata i naoružana lica napao stražara ovog preduzeća i nanijeli mu teške tjelesne povrede, nakon čega su ga vezali.

"Nakon toga su, sumnja se, presjekli telefonski kabl da ni bi mogao pozvati policiju, a potom obili brave i ispreturali kancelarije i kase kojom prilikom nijesu pronašli novac.Nakon što se stražar oslobodio došao je do obližnje benzinske pumpe i pozvao policiju", stoji u saopštenju.

Ovaj događaja je, podsjeća se, tada izazvao veliko uznemirenje građana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.