Policija identifikovala još 14 žrtava trgovine ljudima
Foto:Screenshot/TVCG

Ukupno 26

Policija identifikovala još 14 žrtava trgovine ljudima

Crnogorska policija identifikovala je još 14 žrtava trgovine ljudima, objavila je Uprava policije.

"Istraga u vezi prekinutog lanca trgovine ljudima dala rezultate na identifikovanju još 14 žrtava. Policija Crne Gore identifikovala je ukupno 26 žrtava trgovine ljudima", objavila je UP na Twiteru.

Podsjetimo, službenici UP u koordinaciji sa Specijalnim državnim tužilaštvom su realizovali međunarodnu akciju kojom je otkriven i prekinut najveći lanac trgovine ljudima na Balkanu u posljednje vrijeme. Pretresima na tri lokacije zatečena su 93 lica sa Tajvana kojima je bilo ograničeno kretanje, oduzeti pasoši i oni su, kako se sumnja, držani pod prisilom u objektima u kojima je vladala stroga hijerarhija od strane osumnjičenih lica a koja su raspolagala sa velikim sumama novca. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.