Prodavao marihuanu za 10, 15 i 20 eura
Ilustracija

Prodavao marihuanu za 10, 15 i 20 eura

Viši sud u Podgorici je potvrdio optužnicu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici podignutu 25. novembra prošle godine protiv okrivljenog I.D., zbog izvršenja krivičnih djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je navedeno u optužnom aktu, okrivljeni je u periodu od 15. decembra prošle godine do polovine marta ove godine neovlašćeno prodavao marihuanu, na način što je u navedenom periodu po dogovoru koji je ostvario putem mobilnog telefona sa NN licima i B.M., Đ.L., D.B., S.S. i B.V. istima za novčane iznose od po 10, 15 i 20 eura prodavao neutvrđene količine opojne droge marihuane.

“Kao i 18. decembra 2018. godine, kada je B.M. za novčani iznos od 10 eura prodao pvc pakovanje sa opojnom drogom marihuanom ukupne mase 10,05 grama, koju opojnu drogu je B.M. istog dana prilikom kontrole predao ovlašćenim službenicima, zatim 25. decembra 2018. godine Đ.L. za novčani iznos od 10 eura prodao pakovanje sa marihuanom ukupne mase 2,067 grama, koju opojnu drogu su istog dana ovlašćeni službenici kod Đ.L. pronašli i oduzeli”, stoji u optužnici.

Kako se dalje dodaje, 4. marta ove godine okrivljeni je D.B. za novčani iznos od 10 eura prodao pvc pakovanje sa marihuanom ukupne mase 5,08 grama, a tu opojnu drogu je D.B. istog dana predao ovlašćenim policijskim službenicima.

“Nakon dva dana, odnosno 6. marta okrivljeni je za novčani iznos od 10 eura S.S. prodao tri pvc pakovanja sa marihuanom ukupne mase 4,182 grama, koju opojnu drogu je S.S. istog dana predao ovlašćenim policijskim službenicima, a 7. marta ove godine za novčani iznos od 20 eura B.V je prodao pvc pakovanje sa marihuanom ukupne mase 12,425 grama, koju opojnu drogu je B.V istog dana predao ovlašćenim policijskim službenicima”, stoji u optužnici, koju je 5. decembra potvrdio sud.

Dnevne novine

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.