Foto: UCG

UCG odgovorio Pešiću

"Podmladak vladajuće partije služi za prljave medijske poslove"

Podmladak vladajuće partije služi za prljave medijske poslove, jer ne moraju brinuti o svojim karijerama, one su odavno propale, ističu u Ujedinjenoj Crnoj Gori odgovarajući na saopštenje Savjeta mladih DPS-a u kojem su uputili kritike na račun te partije i njenog lidera.

"DPS žali, to je očigledno iz partijskog stava kojim se polemiše sa Ujedinjenom Crnom Gorom, što ovih dana branimo Crkvu 'naoštrenim perom' i kolumnama. Žali i što, navodno, ne branimo Crnu Goru. Žali, jer su se nadali da ćemo, valjda, naoštriti sablje, isukati jatagane i pripremiti džeferdare", ističe se u saopštenju Ujedinjene CG.

Kako se dodaje, vječno mladi predsjednik Savjeta mladih DPS-a Nikola Pešić svoje reagovanje na stav poslanika Gorana Danilovića poslao je samo podobnim medijima raspredajući o njegovoj karijeri "o bljutavosti", "snalaženju" i poslaničkoj plati.

"Podmladak vladajuće partije tako služi za prljave medijske poslove, jer ne moraju brinuti o svojim karijerama, one su odavno propale. Njihov predsjednik mladih tako je odavno stara politička olupina kojoj se ispostavljaju saopštenja i vrijeđanja na potpis i prosljeđivanje medijima. Već godinama Pešić želi da naoštri vlastito pero i da se raspiše, ali svi znamo da davno zatupljeno niko ne naoštri, niti se nepotkovano može u zrelim godinama potkivati, makar do penzije ostao na mjestu vođe mladih skojevaca", navode u saopštenju.

Preporučuju Pešiću da čita i uči, pa i iz kolumni poslanika UCG Gorana Danilovića, jer makar za obrazovanje nikad nije kasno.

"Naša iskrena preporuka starom vođi DPS-ovog podmlatka je da pazi šta potpisuje u kasne večernje sate. A o bljutavosti, privrženosti Crnoj Gori, o karijerama i platama nećemo više polemisati sa Pešićem. Zadržavamo pravo da ubuduće na njegove komentare objavimo samo foto reagovanje, i to upravo njegov portret", zaključuju u Ujedinjenoj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.