Sprema se svadba u Crnoj Gori: Boban Rajović na ljeto udaje ćerku!
Boban Rajović

Sprema se svadba u Crnoj Gori: Boban Rajović na ljeto udaje ćerku!

Boban Rajović važi za jednog od najpopularnijih pjevača u regionu, što dokazuju i njegovi koncerti i prostori u kojima pjeva, a koji su uvijek dupke puni. Međutim, on nikad nije skrivao da je za njega najveća sreća njegova porodica - supruga Dragana i djeca Andrija, Ivana i Anđela. Upravo mu je ćerka Ivana donijela veliku sreću.

Naime, Ivana se prošle godine vjerila, a pjevač, kako saznaje Pink.rs, planira na ljeto veliku svadbu.

Boban je bio presrećan kada je saznao da se Ivana vjerila. Ništa ga više nije obradovalo i odmah su krenuli sa razgovorima gdje će praviti svadbu. Mislili su da to bude u Beogradu, ali su na kraju ipak odlučili da svadbeno veselje bude u Crnoj Gori. Nisu još sigurni u kom prostoru će biti održano slavlje, ali najvjerovatnije će biti u jednom elitnom hotelu u Bečićima. Još se dogovaraju oko broja gostiju, ali sigurno je da ih neće biti ispod 300 - kaže dobro obaviješten izvor za Pink.rs.

Izvor dodaje da je poznata stvar da je Boban dobar prijatelj sa mnogim kolegama sa estrade, te da nema sumnje da će i oni uveličati ovo slavlje i da će svadba njegove ćerke biti prozvana "svadbom ove decenije".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boban Rajović (@rajovicboban) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.