Silovao ćerku 20 godina: Rodila mu četvoro djece
Ilustracija

Silovao ćerku 20 godina: Rodila mu četvoro djece

Otac (57) iz Argentine, koji je po zanimanju zidar, uhapšen je zbog optužbe da je 20 godina silovao ćerku, koja mu je za to vrijeme rodila četvoro djece.

Djeca su pronađena u bungalovu u malom grada u blizini Santa Fea u Argentini, a policija je prilikom pretresa pronašla i dva pištolja.

Zidar, koji je 20 godina silovao svoju ćerku (32), djeci je dao biblijska imena, prenose mediji.

Ćerka, čije ime nije navedeno, rekla je policija da ju je otac zlostavljao od njene devete godine i da je on otac njene djece starosti 11, 13, 17 i 19 godina.

Kuća u kojoj su živjeli nazvana je "Kuća horora", po objektu u kojem je austrijski monstrum Jozef Fricl svoju ćerku držao kao seksualnu robinju 24 godine.

Državni tužilac Huan Pablo Banos potvrdio je da je istraga u toku, kao i da je ocu određen pritvor, nakon što ga je ćerka prijavila policiji.

- Žena starosti 32 godine, došla je u ponedjeljak u policiju da kaže da ju je otac seksualno zlostavljao od njene devete godine i da mu je ona rodila četvoro djece koja imaju između 11 i 19 godina - rekao je on lokalnoj radio stanici.

- Prijetnje koje je dobijala vjerovatno su je držale zarobljenom u svijetu iz kojeg nije mogla da pobjegne - rekli su iz policije.

Policija takođe istražuje da li je zidar uz pomoć pištolja držao ćerku u kući i primoravao je na seksualne odnose.

Lokalni mediji pišu da su komšije pomenute žene znali šta se dešava i da su pokušali da upozore policiju na to, ali da su im rekli da ne mogu da urade ništa dok žrtva zlostavljanja ne optuži svog oca.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.