Uhvatila muža da je vara pa ga prodala ljubavnici za manje od 15 eura
Foto: Ilustracija

Uhvatila muža da je vara pa ga prodala ljubavnici za manje od 15 eura

Žena iz Kenije privukla je pažnju stranih medija nakon što je, navodno, prodala muža ženi s kojom je varao za samo 1.700 kenijskih šilinga (14,50 eura).

Pošto je uhvatila muža kako je vara u njihovom bračnom krevetu, Edna Mukwana izbacila ga je iz kuće i nije mu dala da se vrati nedjelju dana.

A onda je ponudila ljubavnici da joj proda svog muža za 2000 kenijskih šilinga.

Nije jasno da li je zaista očekivala odgovor od ljubavnice, ali kad je dobila protivponudu, odlučila je da je iskoristi.

Novac je iskoristila za kupovinu nove odjeće djeci za Novu godinu, prenosi Oddity Central.

„Rekla sam joj da mi pošalje 2.000 kenijskih šilinga, no poslala mi je samo 1.700“, izjavila je Mukwana.

„Iskoristila sam sav novac kako bih kupila djeci novu odjeću za Novu godinu“.

Kad su je pitali ima li šanse da primi muža nazad, rekla je da se to neće dogoditi jer „ne želi da započne Novu godinu s mukom iz 2019.“.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.