Real u finalu Superkupa Španije
Foto: Printscreen

Real u finalu Superkupa Španije

Počeo je Super kup Španije, igra se u Saudijskoj Arabiji, a u prvom polufinalu ekipa Real Madrida je savladala Valensiju rezultatom 3:1.

Klub koji trenira Zinedin Zidan je došao do prednosti već u 15. minutu, gol je postigao Kros iz kornera.

Igrao se 39. minut, Modrić je pokušao da pogodi, lopta je došla do Iska koji postiže svoj prvijenac za 2:0.

Nastavak je donio nove opasnosti preko Luke Modrića, imao je šansu u 60. minutu, a onda je u 65. uspio da postigne gol za nedostižnih 3:0. 

Kada smo mislili da će se ovako završiti, Valensija stiže do penala koji koristi Dani Pareho, ali je već bilo kasno, igrao se 3. minut nadoknade...

Drugo polufinale sjutra igraju Atletiko i Barselona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.