Janović poželio uspjeh
Foto: Ministarstvo sporta i mladih

Na predstojećem Evropskom prvenstvu

Janović poželio uspjeh "Lavovima": Uvjeren sam da će vas na utakmicama krasiti borbenost i hrabrost po kojima su uvijek poznati vaši nastupi

Ministar sporta i mladih Nikola Janović poželio je uspješan nastup muškoj rukometnoj reprezentaciji Crne Gore na predstojećem Evropskom prvenstvu koje se od 9. do 26.januara održava u Austriji, Norveškoj I Švedskoj.

"Dragi naši lavovi, želim vam uspješan nastup na predstojećem Evropskom prvenstvu, uvjeren da će vas na utakmicama krasiti borbenost i hrabrost po kojima su uvijek poznati vaši nastupi", poručio je Janović.

Podsjetićemo da se muška rukometna seniorska reprezentacija nalazi među šest crnogorskih seniorskih reprezentativnih timova u četiri kolektivna sporta koji su prethodne godine izborili plasman na evropska i svjetska takmičenja što je veliki uspjeh za našu državu.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.