Jeremić: Vučić namjeravao da politički profitira od
Vuk Jeremić

Jeremić: Vučić namjeravao da politički profitira od "buđenja naroda" u CG

Predsjednik Narodne stranke Vuk Jeremić ocijenio je da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić od najavljenog odlaska na sjever Crne Gore na Badnji dan, od kojeg je kasnije odustao, namjeravao da politički profitira od "buđenja naroda" u toj zemlji.

Jeremić za beogradski Danas kaže da je taj plan propao.

"Da je otišao u Crnu Goru, Vučić bi bio izviždan i najuren, a onda bi to isto krenulo da mu se događa i u Srbiji", izjavio je Jeremić.

Jeremić je rekao da ostaje da se vidi da li će Vučiću "poći za rukom" da od političkih stranaka koje podržavaju Srbi u Crnoj Gori napravi "crnogorsku Srpsku listu" i dodao da se nada da to neće biti slučaj.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.