Ivan Brajović

Brajović čestitao Milanoviću

"Želim ti uspješno obavljanje zahtjevne dužnosti predsjednika Republike Hrvatske na dobrobit svih njenih građana"

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović u svoje i u ime svoje partije čestita Zoranu Milanoviću na sjajnom rezultatu i pobjedi na predsjedničkim izborima.

"Ne sumnjam da ćeš iskoristiti sve svoje profesionalne i lične kvalitete u cilju osiguranja zapaženog mjesta koje Republici Hrvatskoj i pripada u Evropi, a svim njenim građanima još bolji i prosperitetniji život u duhu pravih socijaldemokratskih vrijednosti koje zajednički dijelimo.Uz ponovljene čestitke za pobjedu i prijateljske pozdrave, upućujem Ti najbolje želje za uspješno obavljanje zahtjevne dužnosti predsjednika Republike Hrvatske na dobrobit svih njenih građana", poručio je Brajović Milanoviću.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.