Zbog  tuče uhapšena tri lica u Bijelom Polju
Foto: Facebook

Zbog tuče uhapšena tri lica u Bijelom Polju

Policija u Bijelom Polju je lišila slobode V.Juškovića (24), E.Čindraka (25) i A.Šukuricu (28), sva lica iz Bijelog Polja, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinila krivično djelo laka tjelesna povreda.

Osim toga kako je Kodexu saopšteno iz policije, Jušković se tereti i za krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari za koje se gonjenje preduzima po privatnoj tužbi.

"Osumnjičena lica će uz krivičnu prijavu biti privedena nadležnom državnom tužilaštvu", saopšteno je iz policije.

Tokom trajanja litije koja se održavala u Bijelom Polju, izdvojio se Jušković koji je ušao u ugostiteljski objekat "Rich" u ulici Slobode i kako se sumnja fizički napao zakupca tog objekta Čindraka sa kojim je prethodno imao nesuglasice. Jušković i Čindrak su tom prilikom razmijenili brojne psovke.

"Na licu mjesta se zatekao B.M. (31) iz Bijelog Polja koji je pokušao da spriječi fizički sukob ova dva lica kada ga je, kako se sumnja, A.Š. koji se takođe nalazio u navedenom objektu udario u predjelu glave", navodi se u saopštenju.

B.M. je kako saznajemo udaren s leđa.

"V.J. je, kako se sumnja, podesnim sredstvom, polomio staklena vrata ugostiteljskog objekta", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Službenici Uprave policije su odmah intervenisali i spriječili veći incident.

U ovom događaju lake tjelesne povrede su zadobili B.M, Čindrak i Jušković.

Iz policije napominju da ovaj događaj nije imao nikakve veze sa litijom koja se u tom momentu održavala u Bijelom Polju i ona je kao i prethodnih noći protekla mirno i bez incidenata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.