Pink donira pola miliona dolara za Australiju: Potpuno sam šokirana(FOTO)
Pink

Pink donira pola miliona dolara za Australiju: Potpuno sam šokirana(FOTO)

Američka pop pevačica Pink doniraće 500.000 dolara za pomoć u borbi protiv požara u Australiji.

Pink je obećala pomoć putem Tvitera i Instagrama i to direktno lokalnim vatrogasnim službama.

"Potpuno sam šokirana onim što se dešava u Australiji zbog užasnih požara. Doniraću 500.000 dolara direktno lokalnim vatrogasnim službama koje se snažno bore na terenu. Moje srce ide našim prijateljima i porodici u Australiji", napisala je na svom Tviter nalogu pevačica Pink.

Požari u Australiji su u poslednjih nekoliko meseci odneli 23 života, uništili oko pet miliona hektara zemlje i više od 1.500 kuća.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.