Razbojništvo u Danilovgradu riješeno u kratkom roku, 4 osobe uhapšene
Foto: Ilustracija

Uprava policije

Razbojništvo u Danilovgradu riješeno u kratkom roku, 4 osobe uhapšene

Policija u Danilovgradu rasvijetlila razbojništvo u kratkom roku, identifikovala i lišila slobode četri osumnjičena lica.

Kako je saopšteno iz Uprave policije slobode je lišen L.K. (20) iz Danilovgrada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo, dok su zbog sumnje da su izvršili krivičnog djela razbojništvo putem pomaganja lišeni slobode N.K. (20), T.K. (22) i N.J. (20), sva lica iz Danilovgrada.

"L.K. je, kako se sumnja, 03. januara 2020. godine oko 19,00 časova, ušao u jedan diskont u Danilovgradu u mjestu Filendar i uz prijetnju pištoljem otuđio novac u iznosu od 140 eura. Ova četiri lica su krivično djelo, sumnja se, izvršila po prethodno postignutom dogovoru a gdje je svako lice imalo određenu ulogu. Osumnjičena lica biće privedena nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu", navodi se u saopštenju UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.