Drašković: Ona vojska što je na Mojkovcu izginula za Srbiju zvala se - Crnogorska vojska
Vuk Drašković

Drašković: Ona vojska što je na Mojkovcu izginula za Srbiju zvala se - Crnogorska vojska

Lider SPO i bivši šef diplomatije SiCG, Vuk Drašković komentarisao je na Tviter nalogu aktuelnu situaciju u Crnoj Gori i postupanje Srbije povodom Zakona o slobodi vjeroispovijesti, koji je prethodne sedmice usvojen u parlamentu.

Drašković je podsjećanjem na događaj iz prošlosti poslao poruku.

"Ne tražimo neprijatelja u Crnoj Gori, niti u bilo čemu što je njeno. I ona vojska sto je na Mojkovcu izginula za Srbiju zvala se - Crnogorska vojska", napisao je Vuk Drašković na Tviteru.

 

Komentari

Komentara: (2)

Vjeko

02. 01. 2020 - 21:32

Vuk je uvek bio glas razuma, to je vreme potvrdilo, a ono je najbolji sudija...
Jovan

04. 01. 2020 - 21:08

Vuk je uvek izdajica bio ... i ostao ... i biće...
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.