Pešić: Ivanović kao da je iz Vitorije, a ne iz Bijelog Polja
Duško Ivanović

Pešić: Ivanović kao da je iz Vitorije, a ne iz Bijelog Polja

U 17. rundi Evrolige Barselona će u četvrtak gostovati Baskoniji, a biće to duel dvojice trenera sa prostora bivše Jugoslavije. Trener Barse Svetislav Pešić je poručio da neće biti lako igrati protiv Baskonije koju predvodi od nedavno Duško Ivanović.

Baskonija je u aktuelnoj sezoni bila u velikim problemima i tek je u ponekim utakmicama ličila na sebe. Ipak veliki broj povreda, loša forma mnogih igrača natjerala je upravu da smijeni Velimira Perasovića i da na klupu vrati Duška Ivanovića kome takođe ove sezone nije išlo na klupi Bešiktaša.

"Ivanović je trener sa velikim iskustvom i niko ne zna bolje Baskoniju od njega. Nekad djeluje da on nije rođen u Bijelom Polju nego u Vitoriji. Baskonija je uvijek Baskonija, tim velike tradicije i velika je to sportska organizacija. Sada su u situaciji da nisu imali kontinuitet i mnogo puta su gubili za poen ili dva ili u produžetku. Siguran sam da to nije pomoglo njihovim igračima sa aspekta samopouzdanja", rekao je Svetislav Pešić, prenosi N1.

Baskonija je inače prvi meč pod vođstvom Ivanovića izgubila ubjedljivo i to od Albe 81:57.

"Znaju da im treba veliki uspjeh a ništa bolje nema u tom slučaju nego pobijediti Barselonu. Znamo da smo spremni i siguran sam da treba da igramo sa maksimalnom koncentracijom 40 minuta i treba da ne gubimo lopte. Očekujemo protivnika koji će imati nove ciljeve, ali i mi imamo svoje".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.