Muškarac u kolicima oborio molera sa devet metara visine (VIDEO)
Foto:Screenshot

Muškarac u kolicima oborio molera sa devet metara visine (VIDEO)

Kamera u Limi u Peruu uhvatila je zaista nesvakidašnji trenutak. Muškarac u kolicima nije mogao da prođe od merdevina na kojima je stajao radnik oko devet metara iznad zemlje, koji je farbao zgradu, pa je odlučio da ga bez upozorenja sruši.

Kao što se na snimku vidi, ljuti muškarac nije čekao da se moler Fernandes Sančes (46) spusti sa merdevina, već je počeo da ih trese. Nesretni radnik ubrzo je pao na tlo, a prije toga od siline udarca slomile su se merdevine.

Iako je pad izgledao bolno, Sančes je uspio da se podigne i uspravi, a kasnije je utvrđeno da je zadobio lakše povrede, piše Metro.

Susjed pomahnitalog muškarca u kolicima kazao je za lokalne medije da ovo nije izolivan incident.

"Uvijek se uzruja ako mu se nešto nađe na putu. Svaki put sa svima želi da se svađa i jako je nepristojan", kazao je komšija.

Policija istražuje incident i radi na potvrđivanju identiteta starijeg muškarca.
 

 
Večernji

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.