Carević donirao platu samohranoj majci
Marko Carević

Carević donirao platu samohranoj majci

Predsjednik Opštine Budva donirao je svoju dvanaestu po redu zaradu Danijeli Vojvodić, majci dvije maloljetne djevojčice.

"Porodica Vojvodić nema nikakva mjesečna primanja, a Danijela je teškog zdravstvenog stanja i nije u mogućnosti da bude u radnom odnosu.

Marija i Božica su učenice "Druge osnovne škole" u Budvi, i pored teških životnih okolnosti one su primjerene i odlične učenice", saopšteno je iz Opštine Budva.

Predsjednik Opštine Budva nastavio je  sa doniranjem mjesečnih primanja onima kojima je novac neophodan, "skrećući tako na simboličan način pažnju društva na one među nama koji zaslužuju razumijevanje, humanost i veću brigu zajednice koja često izostaje".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.