Brčvak i Bemax dobitnici Trećejanuarske nagrade

Najveće priznanje od Opštine Bijelo Polje

Brčvak i Bemax dobitnici Trećejanuarske nagrade

Žiri za dodjelu Nagrade ,,3.januar″ za 2019. godinu, u sastavu Vesna Pavićević, predsjednica i članovi: Branko Lazović, dr Petar Asanović, Semir Balić, Momčilo Delić, Suada Zoronjić i dr Adnan Striković, na današnjoj sjednici donio je Odluku o dodjeli Nagrade ,,3.januar″ za 2019. godinu.

Nagradu su dobili Hajriz Hačko Brčvak, za njegovo dobročinstvo, filantropiju, brojne donacije za liječenje, a nisu rijetki ni primjeri kada je pomagao đacima i školama u Bijelom Polju i kompanija ,,Bemax″ D.O.O. Podgorica, za društveno odgovorno postupanje, pomoć u razvoju lokalne infrastukture i sporta. 

Za ovogodišnje dodjeljivanje Nagrade ,,3.januar″ podnijeti su predlozi za 10 kandidata, od kojih su svi kandidati ispunili formalno – pravne uslove za dodjelu Nagrade.

Dobitnicima će nagrada biti uručena na svečanoj sjednici povodom Dana opštine Bijelo Polje 3.januara 2020.godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.