Marković: Poslednje upozorenje Amfilohiju, Crna Gora neće dozvoliti izazivanje nereda
Foto:Twiter

Neće biti nikakvog sukoba, pozvao na strpljenje

Marković: Poslednje upozorenje Amfilohiju, Crna Gora neće dozvoliti izazivanje nereda

Premijer Duško Marković poslao je, kako je rekao, posljednje upozorenje mitropolitu Amfilohiju da ne podstiče nerede.

"Ovo je posljednje upozorenje mitropolitu Amfilohiju da ne podstiče nerede", rekao je Marković.

On je pozvao sveštenstvo SPC da ne pozivavjernike na pružanje otpora vlastima jer se, kako je rekao, iz crkava izlazi na ulice i napada policija.

"Mitropolitu savjetujem da ne podstiče nezadovoljstvo i nerede. Ovo je posljednja opomena. Crna Gora neće dozvoliti izazivanje nereda.", kazao je predjednik Vlade.

Marković je građane pozvao na strpljenje.

"Crna Gora je evropska država XXI vijeka. Ovdje neće biti nikakvog sukoba. Ovdje nije nikome tijesno: ni Srbima, ni Crnogorcima ni Albancima, ni Muslimanima – Bošnjacima, ni Hrvatima ni bilo kome drugom. Crna Gora je dom za sve. Ali u Crnoj Gori će se poštovati crnogorski zakoni, a ne nečija drugi. Ne brinite za svoju bezbjednost! Država je tu da štiti vašu sigurnost i sigurnost vaših porodica!", kazao je Marković

 


 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.