Pažin uručio ključeve od stanova zaposlenima u UIKS-u

Pažin uručio ključeve od stanova zaposlenima u UIKS-u

Potpredsjednik Vlade i ministar pravde Zoran Pažin uručio je danas ključeve od stanova u Podgorici koji su, u skladu sa odlukom Komisije za rješavanje stambenih potreba, dodijeljeni za četiri porodice zaposlenih u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija, uključujući i porodicu pokojnog službenika UIKS-a Milana Radovića.

„Zadovoljstvo mi je da sam danas u prilici da prisustvujem rješavanju stambenog pitanja za jedan broj porodica zaposlenih u UIKS-u. Drago mi je da država na ovakav način iskazuje poštovanje za njihov rizičan i odgovoran rad. Ovo je samo dio podrške države za rješavanje ovog važnog životnog pitanja zaposlenih u UIKS-u. Ovakva podrška biće nastavljena i Vlada je za tu namjenu obezbijedila 1,1 milion eura,“ naglasio je Pažin.

49298065001dc823985d0o

Uvažavajući potrebe zaposlenih u sistemu izvršenja krivičnih sankcija, Vlada Crne Gore je opredijelila sredstva u visini od 1,1 miliona eura koja će parcijalno, u naredne četiri godine, uplatiti na račun novoformirane Stambene zadruge službenika UIKS-a, u cilju rješavanja stambenih potreba zaposlenih u zatvorskom sistemu Crne Gore.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.