Uz prijetnju nožem pokušao da opljačka kladionicu, kad je vidio da nema novca opljačkao drugu
Ilustracija

Uz prijetnju nožem pokušao da opljačka kladionicu, kad je vidio da nema novca opljačkao drugu

Policija je u Baru rasvijetlila krivično djelo razbojništvo u pokušaju i krivično djelo razbojništvo počinjeno na štetu dvije sportske kladionice.

"Krivično djelo razbojništvo u pokušaju je izvršeno na način što je, tada nepoznato lice, uz prijetnju nožem od zaposlenih u jednoj sportskoj kladionici u Baru pokušao da otuđi novac. Nakon što je uvidio da u kasi nema novca istrčao je iz objekta i, kako se sumnja, izvršio krivično djelo razbojništvo na štetu druge sportske kladionice takođe uz prijetnju nožem.

Sumnja se da je ova krivična djela izvršio I.L. (23) iz Bara kod koga je pronađen nož za koji se sumnja da je predmet izvršenja krivičnog djela, kao i otuđeni novac", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Sa navedenim je upoznat nadležni tužilac koji je kvalifikovao krivična djela.

"I.L. je lišen slobode i biće sproveden nadležnom tužilaštvu uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo i krivično djelo razbojništvo u pokušaju", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.