Vojska Srbije se priključuje potrazi za Monikom
Foto: Ilustracija

Vojska Srbije se priključuje potrazi za Monikom

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je za Tv Prva da se danas očekuje da se timu za potragu dvanaestogodišnje Monike Karimanović priključuje i Vojska Srbije.

U subotu su se timu koji danima pretražuje područja oko Knjaževca priključili i članovi Bezbjednosno informativne agencije.

"Potraga traje 24 sata, nema prestanka. Svi tehnički resursi tokom noći su uključeni, dronovi, termovizijske kamere", rekao je Rebić.

"Na osnovu svih tragova mi znamo da je to uradio Jovanović Ninoslav", precizirao je Rebić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.