Pobedite strah od letenja uz pomoć terapeutske mačke
Foto: Ilustracija

Pobedite strah od letenja uz pomoć terapeutske mačke

Životinje mogu da budu od velike koristi kada želite da pobedite strah od letenja.

Sve je više aerodroma u SAD koji se odlučuju da pomognu putnicima koji se plaše letenja, a u tome su se najbolje pokazale terapeutske životinje.

Najveći aerodrom u Minesoti nedavno je odlučio da nakon nekoliko pasa u svoj tim dovede i jednu mačku.

Njeno ime je Stičis i vjerovatno bi, kada bi takvo takmičenje postojalo, bila proglašena za najumiljatiju mačku na svijetu, piše magazin "Mačke". Ona se svakog dana u 15 časova pojavi na svom radnom mjestu na aerodromu Sveti Pavle i tokom dva sata putnici mogu da je maze i češkaju do mile volje.

Ova pufnasta maca ima 11 godina i ovo joj nije prvi posao. Tokom prethodne tri godine posjećivala je staračke domove i družila se sa seniorima, a dočekivala je i djecu koja su počinjala da sviraju klavir u jednom prestižnom muzičkom studiju.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.