Bivši policajac odgovorio na navode bivše supruge: Nisam nasilnik, pozajmicu ću vratiti do 2027.godine
Miloje Šćepanović, foto: Screenshot/Vijesti

Bivši policajac odgovorio na navode bivše supruge: Nisam nasilnik, pozajmicu ću vratiti do 2027.godine

Miloje Šćepanović reagovao je na optužbe bivše supruge Aleksandre Šćepanović, koja je jutros u objavi na fejsbuku navela da joj bivši suprug duguje 9.050 eura, te da ga je prijavila za nasilničko ponašanje.

Šćepanović tvrdi da je bivša supruga Aleksandra, željela da ga “nepotpunim iznošenjem činjenica, okarakteriše kao “nasilnika i najgoreg čovjeka, pa i oca”, što kategorično on, tvrdi nije.

"Naime, da su u cjelosti neosnovani navodi Aleksandre Šcepanović pokazuje Rješenje Osnovnog državnog tužilaštva Kt.br.438/18 od 08.11.2018. godine kojim je odbačena krivična prijava Uprave policije - Centar bezbjednosti Nikšic Ku.br.298 od 24. 09. 2018. godine zbog krivičnog djela nasilja u porodici ili porodičnoj zajednici iz čl.220 st.1 Krivičnog Zakonika, kojim je utvrđeno da ne postoji osnovana sumnja da je da sam počinio prijavljeno djelo, niti pak drugo krivično djelo za koje se goni po službenoj dužnosti, protiv oštećene Ščepanović Aleksandre. Tako da ukoliko Ščepanović Aleksandra iznosi određene činjenice onda treba da ih iznosi u potpunosti, a ne selektivno", naveo je Šćepanović, prenosi Pobjeda.

1577550806rjesenjemilojescepanovic

On je u dopisu medijima, dostavio i platnu listu, navodeći da svakog mjeseca uredno plaća alimentaciju u iznosu od 163,62 eura.

"Navodi da Aleksandri Šćepanović ne plaćam alimentaciju su u cjelosti neosnovani i smišljeno iznijeti kako bi me predstavila narodu u što gorem svijetlu. Aleksandra Ščepanović odlično zna da sam dobrovljno pristao da uplaćujem iznos od 163,62 eura na ime alimentacije svojoj ćerki Vasiliji, iako je pozitivnim zakonskim propisima određen zakonski minimum na ime alimetacije 68,00 eura. Ponavljam, ne želim da sebe ističem, ali prosto sam prinuđen da na ovakav način demantujem neistine koje se plasiraju protiv mene od strane moje bivše žene, koja tvrdi da na ovaj način želim da se oslobodim porodičnih obaveza. Pa, zar je moguće da neko ko daje alimentaciju uredno svakog mjeseca, iznad zakonskog minimuma mnogo više, može da se tretira kao čovjek koji želi da izbjegne svoje roditeljske obaveze?", rekao je Šćepanović.

1577551240alimentacija

U dopisu, Šćepanović dodaje da je pozajmio novac od Aleksandre, demantujući navode bivše supruge, da je prevario i opljačkao.

"Što se tiče novca u iznosu od 9.500,00 eura koji mi je Aleksandra Šćepanović pozajmila ističem da sam sa istom zaključio i ovjerio kod notara ugovor o zajmu UZZ.br.789/2019 od 11. 11. 2019.godine kojim sam se obavezao da joj vratim navedeni iz,nos kroz dvije mjesečne rate od kojih prva dospjeva dana 11. 11. 2022.godine, a druga 11. 11. 2027. godine, tako da njeni navodi da sam je prevario i opljačkao samo potvrđuju neistinu koju Aleksandra plasira široj javnosti iz njoj poznatih razloga, ali se pitam šta će ostvariti svim ovim neistina koje je plasirala", zaključuje se u dopisu Miloja Šćepanovića.

1577550849ugovorozajmu

1577550899zajam

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.