Ibrahimović se vraća u Milan
Foto:Reuters

Ibrahimović se vraća u Milan

AC Milan je saopšto da je potpisao ugovor sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Švedski napadač postigao je dogovor sa klubom AC Milan do kraja ove sezone, uz mogućnost da ga produži na narednu sezonu.

"Vraćam se u klub koji izuzetno poštujem i u grad koji volim", rekao je Zlatan Ibrahimović.

"Boriću se sa saigračima da promijenim tok ove sezone i učiniću sve da ostvarimo naše ciljeve".

Zlatan Ibrahimović, rođen u Malmeu (Švedska) 3. oktobra 1981., vraća se u Milan nakon što je ispisao povijest u dresu Rossonera, sakupivši 85 nastupa i 56 golova u sezonama 2010/11 i 2011/12 i dao doprinos u 2011. godini u odlučujući u osvajanju 18. Scudetta i italijanskog Superkupa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.