Raspisan oglas za prijem 80 vojnika po ugovoru
Foto: MOD

Ministarstvo odbrane

Raspisan oglas za prijem 80 vojnika po ugovoru

Ministarstvo odbrane raspisalo je javni oglas za prijem 80 vojnika po ugovoru u Vojsci Crne Gore (VCG), saopšteno je iz tog Vladinog resora.

Starosna granica za prijem u službu u VCG je 25 godina, a može se konkurisati na više formacijskih mjesta istovremeno.

„U Pješadijskom bataljonu slobodno je 45 mjesta, 30 u Bataljonu za podršku, tri mjesta u Mornarici i dva u Četi za vezu i elektronsko ratovanje“, kaže se u saopštenju, prenosi MINA.

Za osobe koje ispune uslove oglasa, Ministarstvo će organizovati provjeru fizičkih i zdravstvenih sposobnosti kandidata, bezbjednosnu provjeru i intervju.

Oglas će biti otvoren 30 dana od objavljivanja, a detalji o traženim formacijskim mjestima, uslovima za prijavljivanje i prijavni formular možete naći u tekstu oglasa objavljenog na sajtu Ministarstva .

Kandidati koji budu primljeni u službu u Vojsci, obavezni su da uspješno završe osnovnu vojničku i obuku za samostalno vršenje formacijske dužnosti.

Više informacija u vezi javnog oglasa može se dobiti i putem telefona na broj 020/483-389, radnim danima od sedam do 15 sati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.