Bošković: Pripadnici VCG časno završili karijere
Foto: MOD

Na svečanom ispraćaju profesionalnih vojnih lica u penziju

Bošković: Pripadnici VCG časno završili karijere

Mladi pripadnici Vojske Crne Gore nastaviće kvalitetan i častan rad, zahvaljujući znanju koje su im prenijele starije kolege, istakao je ministar odbrane Predrag Bošković na svečanom ispraćaju profesionalnih vojnih lica u penziju.

Kako je istakao, ispraćaj je prilika da se podsjetimo da vojnički poziv daje priliku čovjeku da se izgrađuje profesionalno, ali i ljudski.

„Vojska Crne Gore je više nego što je bila, ali puno manje nego što će tek biti, jer ima povjerenje građana“, saopštio je ministar odbrane.

8043125125955159106825288344365382970114048n

Načelnik Generalštaba VCG brigadni general Dragutin Dakić istakao je da vojnički put nije lak, nosi ogromnu odgovornost i rizik.

„Hvala na predanosti i profesionalizmu tokom više od 30 godina rada. Pamtite najljepše trenutke, hodajte uspravno i budite ponosno što ste bili dio Vojske Crne Gore“, poručio je Dakić kolegama koje odlaze u penziju.

U penziju su ispraćeni pukovnici Saša Ivanović, Dražen Božović i Mehmedin Tahirović, potpukovnici Miftar Agović, Zdravko Petrović, Veseljko Mandić i Miroslav Rajković, kapetan fregate Srđan Cvijetić, zastavnik I klase Miodrag Jokanović, stariji vodnik Markiša Mugoša i zastavnik Milivoje Radonjić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.