Za rekreativno bavljenje sportom uloženo više od 130.000 eura u 2019. godini
Foto: Glavni grad Podgorica

Glavni grad Podgorica

Za rekreativno bavljenje sportom uloženo više od 130.000 eura u 2019. godini

Fizička aktivnost i sport izuzetno su važni i utiču na kvalitet života, ali i na usvajanje zdravih navika kod naših sugrađana. Upravo zbog toga je Glavni grad u infrstrukturu za rekreativno bavljenje sportom uložio više od 130.000 eura.

"I u godini koja je na izmaku, punu pažnju smo posvetili stvaranju adekvatnih uslova za bavljenje sportom i rekreaciju na otvorenom. U tom cilju u saradnji sa privrednim društvima Glavnog grada (Putevi d.o.o., Komunalne usluge d.o.o.) izgrađeno je ukupno sedam novih poligona, a izvršene su intervencije većeg ili manjeg obima na već izgrađenim poligonima", naveli su iz Glavnog grada.

Ističići da je tokom 2019.godine izrađeno i postavljeno i osam multifunkcionalnih sprava za trening na otvorenom.

poligon1030x773

Iz Glavog grada podsjećaju da su nedavno završeni radovi na poligonu u ul. Ludviga Kube, a privode se kraju i radovi na novom poligonu u ul. Novaka Ramova.

"U narednih par dana biće završeni radovi na novom poligonu u Tološima i startovaće se sa radovima na poligonu u ulici Branka Radičevića. Takođe biće postavljena i nova ograda na poligonu u Gostilju", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.