Srbija i dalje na nogama: Od nestanka Monike prošlo 7 dana, roditelji polako gube nadu
Monika Karimanović

Srbija i dalje na nogama: Od nestanka Monike prošlo 7 dana, roditelji polako gube nadu

Cijela Srbija i dalje je na nogama u potrazi za 12-godišnjom Monikom Karimanović. Ona je nestala prije tačno sedam dana.

Žandarmi i policijaci pretražili su u toku popodneva sve kuće i vikendice u Glogovcu, i šume u okolini tog knjaževačkog sela, a u toku prepodneva pretražili su selo Podvis. Oba mjesta nalaze se u blizini Orešca, u kome je osumnjičeni otmičar Ninoslav Jovanović iz Malče, poznatiji kao "Malčanski berberin", skrivao djevojčicu u noći između utorka i srijede,prenosi B92.

Potraga je nastavljena u ataru sela Glogovac jer su lovci tu pronašli otiske stopala i kolibu u kojoj je otmičar nakratko boravio sa djevojčicom.

U potragu je uključeno više od 300 policajaca iz Niša i Zaječara koji tragaju za višetrukim silovateljem 46 godišnjim Ninoslavom Jovanovićem sa kojim je djevojčica poslednji put viđena.

Međutim, ovde je riječ o vrlo nepristupačnom terenu, planinskim selima koja su jedna od drugih udaljeno otprilike desetak kilometara, a mještani svjedoče da na tom potezu postoji veliki broj napuštenih kuća i objekata.

Poslednja informacija je da je policija obišla oko 50 kilometara tog nepristupačnog terena, da su jake policijske snage svuda, helikopteri oblijeću, psi tragači su na terenu, a u potrazi učestvuje i granična policija.

Roditelji nestale djevojčice izjavili su za T Prvu da imaju sve manje nade da će njihova ćerka biti pronađena živa, i da se te nade smanjuju iz dana u dan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.