Ronaldo se napio od čaše šampanjca
Kristijano Ronaldo

Ronaldo se napio od čaše šampanjca

Petostruki najbolji fudbaler svijeta Kristijano Ronaldo izjavio je da mu je pobjeda sa Portugalijom u finalu EP 2016. godine protiv Francuske najdraža u karijeri.

Portugalija je slavila posle produžetka 1:0, golom Edera, a Ronaldo se povrijedio na početku meča i sa klupe "vodio ekipu do titule", prenosi B92.

"To je najvažniji trofej u mojoj karijeri. Smijao sam se, plakao, a poslije utakmice sam se napio. Dehidrirao sam jer sam previše plakao i posle čaše šampanjca sam bio pijan. Inače ne pijem, ali ovo je bila posebna prilika", kazao je Ronaldo gostujući kod popularne voditeljke Dilete Leote u emisiji "Linea Diletta" na kanalu DAZN.

Ronaldu je trofej sa Portugalijom posebno drag jer je uspio da se okiti titulom sa reprezentacijom, što njegovom najvećem konkurentu Lionelu Mesiju još nije pošlo za rukom.

Ove godine osvojio je i Ligu nacija sa selekcijom Portugalije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.