Srbija: Više od 300 policajaca i dalje traga za nestalom 12-godišnjom djevojčicom
Foto:Novosti

Srbija: Više od 300 policajaca i dalje traga za nestalom 12-godišnjom djevojčicom

Potraga za 12-godišnjom Monikom Karimanović, čiji je nestanak policiji prijavljen u petak popodne, još traje. U potragu je uključeno više od 300 policajaca iz Niša i Zaječara. Policija osnovano sumnja da je djevojčicu oteo Ninoslav Jovanović, poznat i kao "malčanski berberin", javio je Rts.

Potraga je nastavljena tokom noći i jutra, ali Monika Karimanović još nije pronađena. Nije pronađen ni Ninoslav Jovanović, za kojeg policija osnovano sumnja da je oteo 12-godišnju djevojčicu.

Istraga je sužena na četiri sela - Orešac, gdje su njih dvoje juče poslednji put viđeni, zatim Podvis, Glogovac i Vasilj.

U potragu su, pored policajaca iz Niša i Zaječara, uključeni i pripadnici Žandarmerije, helikopteri, ekipe sa psima tragačima, a koriste se i dronovi i termovizijske kamere.

Direktor policije Vladimir Rebić je sinoć poručio da vjeruje da će policija uspketi da pronađe i spase nestalu djevojčicu.

Ukazao je i da je pronađeno mnogo dokaza na osnovu kojih sumnjaju da je Moniku oteo Ninoslav Jovanović, poznat i kao "malčanski berberin". 

Policija objavila snimak mjesta na kojem je osumnjičeni skrivao otetu djevojčicu

U srijedu je objavljena fotografija osumnjičenog, uz poziv građanima da jave policiji ukoliko ga prepoznaju, a imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju.

Ninoslav Jovanović je već osuđivan i zbog silovanja je proveo 12 godina u zatvoru, od 2006. do 2018. godine.

Po izlasku iz zatvora vrlo brzo je ponovo pritvoren zbog seksualnog uznemiravanja putem društvenih mreža. Oslobođen je u martu ove godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.