Vojinović

BP: Odbornici napustili sjednicu lokalnog parlamenta

"SNP ne može u situaciji u kojoj se brani Njegoševa Crna Gora da razgovara o bilo čemu drugom"

Odbornički klub SNP u Bijelom Polju napustio je zasijedanje lokalnog parlamenta u znak protesta zbog najavljenog usvajanja Predloga zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Odbornik SNPa Miomir Vojinović obavijestio je kolege da je odbornički klub SNP CG svjestan da se na sjednici raspravlja o značajnim temama za ovaj grad i njegove građane, ali da SNP ne može u situaciji u kojoj se brani Njegoševa Crna Gora da razgovara o bilo čemu drugom.

„Znate da smo uvijek bili za dijalog i dogovor. Tako je bilo i unazad deset godina kada su političke tenzije bile podignute i kada je iz ovog parlamenta poslata poruka mira i zajedništva. Naše Bijelo Polje je specifična sredina i zato je naša odgovornost utoliko značajnija i veća“, rekao je Vojinović.

Miomir Vojinović je podsjetio da je SNP uvijek bila sa narodom i da je i 21.decembra u Nikšiću branila onu pravu, istinsku Crnu Goru i kanonski priznatu SPC.

I ovoga puta, SNP poziva na zajedništvo i slogu, na dijalog i dogovor, kao i na povlačenje zakona koji duboko dijeli Crnu Goru - poručuju iz te partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.