Cetinje: Pri kraju radovi na putu u Lipi Cuckoj

Cetinje: Pri kraju radovi na putu u Lipi Cuckoj

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Aleksandar Kašćelan obišao je sa saradnicima radove na putu u selu Lipa Cucka, koji se realizuju u okviru projekta sanacije i rekonstrukcije lokalnih puteva u Katunskoj nahiji, vrijednom 410 hiljada eura.

"Radovi bi trebalo da budu završeni do nedjelje, a obuhvatali su sanaciju, rekonstrukciju i asfaltiranje saobraćajnice duge 3,5 kilometara. U prvoj fazi, koja je rađena ranije, sanirano je oko 2,2 kilometara puta, a obje rekonstrukcije pomoglo je Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja sa oko 100 hiljada eura.", saopšteno je iz Prijestonice.

Rekonstrukcija i sanacija puteva u Katunskoj nahiji finansira se novcem iz Programa razvoja Prijestonice Cetinje za 2020.  

lipa1

"Početkom mjeseca završena je sanacija i rekonstrukcija 400 metara puta u selu Grab, kao i u selu Petrov do, u Mjesnoj zajednici Ćeklići, gdje je obnovljeno 300 metara puta.Očekuje se da bi u januaru naredne godine, ako dozvole vremenski uslovi, trebalo da započnu asfalterski radovi na putu u selima Dragomi do - Jezer, u Mjesnoj zajednici Ćeklići. U toku su radovi na tamponiranju i saniranju međa i podzida na ovoj saobraćajnici dugoj pet kilometara.", saopšteno je.

Prijestonica Cetinje je u proteklih godinu sanirala i rekonstruisala oko 30 kilometara lokalnih i seoskih puteva, za šta je potrošila oko 1,7 miliona eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.